Barbeque de porc cu porumb picant

0
5
Barbeque de porc cu porumb picant

Barbeque de porc cu porumb picant

Barbeque de porc cu porumb picant ingrediente:

  • 4 linguri de ketchup de tomate
  • 2 linguri de zahăr brun
  • 1 lingură de oţet din vin alb
  • 1 linguriţă de paprica
  • 4 bucăţi de muşchi de porc, curăţat de grăsime
  • 4 ştiuleţi de porumb
  • 1 lingură de unt

Barbeque de porc cu porumb picant preparare:

Se fierbe un vas mare de apă pentru porumb. Se prepară un sos, amestecând ketchup-ul, zahărul, oţetul si jumătate din cantitatea de paprica. Se încălzeşte o tigaie de teflon si se căleşte carnea timp de 3-4 minute pe ambele părţi.

Se toarnă sosul la jumătatea timpului şi se întoarce carnea până este gătită în interior si lipicioasă. Intre timp, se pune porumbul în vasul cu apă si se fierbe timp de 5-8 minute, până devine fraged.

Se amestecă paprica rămasă cu untul într-un bol termorezistent şi se bagă la cuptorul cu microunde la nivel high, timp de 15-20 de secunde, până ce paprica sfârâie în untul topit (alternativ, se topeşte untul picant într-o tigaie mică). Se unge porumbul cu unt şi se serveşte cu friptura de porc şi salată verde.

Barbeque de porc cu porumb picant o alta reteta video:

Porumb bibliografie:

Porumbul (Zea mays ssp. mays; regional:păpușoicucuruz) este o cereală originară din America Centrală cultivată azi în multe regiuni ale lumii ca plantă alimentară, industrială și furajeră, reprezintă alături de grâu, 80% din producția de cereale. Porumbul aparține familiei Poaceae. Are tulpina înaltă și groasă, neramificată, care se numește popular „cocean”, cu frunze lungi și ascuțite la vârf, aspre. Pe aceeași plantă se găsesc flori feminine și flori masculine pe aceeași tulpină. Florile masculine se găsesc în vârful tulpinii. Inflorescența este sub forma unui spic sau panicul. Florile feminine se găsesc la subsoara frunzelor.

Deși unele varietăți de porumb pot crește până la 7 metri în înălțime, porumbul comercial este cultivat la o înălțime maximă de 2,5 metri. Porumbul dulce este de obicei mai scurt decât varietățile de porumb de câmp.

Lista cu lngrediente:

[penci_recipe]

Daca ti-a placut articolul nostru „Barbeque de porc cu porumb picant” nu uita sa-i faci un review

Citeste si:CARNATI DE PORC-ROMANESTI SI GUSTOSI

Citeste si:PULPA DE PORC LA CUPTOR CU MIRODENII

Citeste si:HAMBURGER DE PORC CU VARZA

Citeste si:MUSCHI DE PORC MARINAT

Citeste si:CHIFTELUTE MARINATE

Citeste si:SARMALE CU BACON-O RETETA TRADIONALA

Sursa:Wiki

 

poate te intereseaza si

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here